👩🏼‍⚕️ کمیته پزشکان برای پزشکی مسئولانه:

🔷شواهد هم‌چنان بر فواید مصرف غلات و مضرات مصرف گوشت فرآوری شده تاکید می‌کنند🔷

 

۸ سپتامبر ۲۰۱۷

بنا به گزارشِ جديد منتشر شده توسط موسسه‌ی پژوهش سرطان آمریکا و صندوق جهانی پژوهش سرطان، مصرف غلات کامل احتمال ابتلا به سرطان‌های روده‌ی بزرگ و راست #روده را كاهش و مصرف گوشتِ فرآوری شده، آن را افزايش می‌دهد.

در قسمتی از اين پروژه‌ی متوالی، گروهی از كارشناسان، مطالعه‌ای بر روی رژیم‌های غذایی و خطر بروز سرطان‌های روده‌ی بزرگ و راست روده انجام داده و ارتباطی مستقیم بین مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده و افزایش ریسک سرطان، یافتند.

مكانيسم هاي ممكن عبارت‌اند از: آمین‌های هتروسیکلی كه بر اثر پخت گوشت در درجات بالا و #آهن هِم توليد شده‌اند.

مصرف غلات كامل به صورت روزانه، كه شامل فيبر و ويتامين‌های گوناگون و ضدسرطان می‌باشد، احتمال بروز #سرطان را تا ١٧ درصد پايين می‌آورد.

 

منبع:

https://goo.gl/EHSmak

دسترسی به اصل گزارش:

http://wcrf.org/sites/default/files/CUP%20Colorectal%20Report_2017_Digital.pdf