مقالات
ویدیوها
تصاویر
دربارهی ما
تماس با ما
مقالات
ویدیوها
تصاویر
دربارهی ما
تماس با ما
جمعه, ۲۷ فروردین , ۱۴۰۰
Friday, 16 April , 2021
خانه
حقوق حیوانات
سلامتی
محیط زیست
پاسخ به نقد
مقالات
ویدیوها
تصاویر
دربارهی ما
تماس با ما
شما اینجا هستید :
صفحه اصلی
آرشیو :
بررسی شود
,
دستهبندی نشده
مزایای مصرف بیشتر پروتئین گیاهی برای سلامتی
ارسال
پرینت
شناسه خبر : 992 | تاریخ انتشار : 28 آوریل 2020 - 4:33 | 134 بازدید | تعداد دیدگاه :
0
| ارسال توسط :
فاطمه دلدار
اگر هنوز فکر میکنید گیاهان پروتئین ندارند، زمان آن رسیده که تجدید نظر کنید.
به اشتراک بگذارید :
https://iranveg.ir/?p=992
برچسب ها
بیماری های قلبی
پروتئین
پروتئین حیوانی
سرطان
گیاهخواری
وگان
وگانیسم
وگنیسم
ویگن
نوشته های مشابه
اکثر دانستههایتان از پروتئین اشتباه است
2020/09/27
ردپای کربنِ محلی غذا خوردن
2020/08/09
با کمی برنامهریزی، رژیمهای وگان میتوانند گزینۀ سالمی باشند
2020/05/24
کارگران صنعت دامپروری
2020/05/01
سلاخی؛ روزانه ۱۶ هزارتومان
2020/05/01
جایگزینهای آسان وگن برای شیر لبنی
2020/04/28
ثبت دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
مقالات
ویدیوها
تصاویر
دربارهی ما
تماس با ما
Friday, 16 April , 2021